top of page
FotoTPCR_TopBanner_CleanedUp_HR.jpg

TENNISACADEMIE

Tennisacademie Pajottenland

De tennislessen, tennisstages en alles daarrond op Tennis en Padelclub Roelandsveld worden vanaf het winterseizoen 2023-2024 verzorgd door Tennisacademie Pajottenland. Samen met hen zijn we een nieuw verhaal gestart om kids en jeugd weer aan het tennissen te krijgen. Wij bieden dit aan alle niveau's aan, van beginner tot competitie. Zo willen wij samen de toekomst verzekeren voor de mooiste sport ter wereld op beide clubs.

Wij zijn dan ook steeds op zoek naar talentvolle kids die graag onder professionele begeleiding het beste uit zichzelf willen halen. Zo kunnen ze binnen onze clubs doorgroeien tot DE toppers van het Pajottenland.

Ook volwassenen kunnen terecht bij de Tennisacademie Pajottenland. Van beginner tot competitie, van starter tot gedreven tornooispeler, wij bieden lessen voor volwassenen aan voor alle niveau's.

Wil je meer dan alleen lessen? Dan kan je bij de tennisacademie ook terecht voor stages en andere activiteiten, hou daarvoor zeker de website en de socials van zowel de Tennisacademie als TPCR in de gaten.Contact opnemen?
Stuur gerust een mailtje naar: info@ta-tcp.be

Inschrijven?

Klik dan hier en schrijf je meteen in via de website van Tennisvlaanderen!

Meer info?
Klik hier en ga naar de website van Tennisacademie Pajottenland

bottom of page