top of page

Wintertennis...

Bye Bye zomer...Welkom winter! Zoals gebruikelijk gaat het winterseizoen alweer van start op 1 oktober en dus tijd voor een kleine mededeling : het is jullie allicht niet ontgaan dat de energieprijzen de voorbije periode de hoogte ingeschoten zijn, ook voor onze club... Om verdere investeringen en onderhoudskosten aan onze winterhallen te kunnen blijven garanderen zijn wij genoodzaakt de verhuurprijzen van de winteruren aan te passen. Het is ondertussen al van 2018 geleden dat deze werden geïndexeerd en aangepast aan de inflatie maar ook na deze aanpassing blijven wij onder de gangbare tarieven van omliggende clubs.


De prijs voor een daluur wordt verhoogd naar 310€ en in de piekuren naar 360€. Een vrij uur reserveren kan nog steeds, dit aan 25€ per uur.

De thermostaat gaat ook een graadje naar beneden wat ons gegarandeerd een lagere eindafrekening zal opleveren. Wij hopen dat de inspanningen van de club en de wintertennissers volstaan om de stijgende energiekosten te kunnen dekken en dat wij onze tennishallen verder kunnen blijven gebruiken de komende winters.

Alle beschikbare uren kan je hier terugvinden. Veel tennisplezier deze winter!

Comments


bottom of page