top of page

Lente updates TPCR

Wij zijn heel blij om te zien dat het enthousiasme om aan het 2021 seizoen te starten enorm groot is onder jullie! Opdat iedereen goed op de hoogte is van de huidige stand van zaken willen wij jullie graag onderstaande updates meegeven.

  • Tennis update

    • Het regenachtige weer in maart heeft bij de aannemer van de buitenvelden voor vertragingen gezorgd waardoor de aanleg van de buitenterreinen wat later zal starten dan voorzien. Indien er zich geen onverwachte wendingen meer voordoen worden de velden in de loop van dit weekend en het begin van volgende week onder handen genomen. Daarna hebben we nog enkele dagen nodig om de velden verder uit te harden en houden we als streefdatum zondag 11 april aan waarop we verwachten dat de velden klaar zouden moeten zijn om de eerste leden van het seizoen te ontvangen.


  • Padel update

    • Door de aanleg en het onderhoud van de terreinen dat start aanstaande zaterdag 3 april tot zaterdag 10 april zullen de tennisterreinen niet betreedbaar zijn. Wanneer je na opnieuw een geweldige smash de bal zo hard uit de kooi en tot op het tennisveld smasht zal je dus even moeten wachten tot 11 april alvorens je je bal kan recupereren. Wanneer er iemand aan het onderhoud van de velden bezig is kan je uiteraard even vragen of die persoon je verder kan helpen.

  • Algemene opmerking

    • Wij willen er nogmaals op hameren dat steeds de personen die vermeld worden in de reservatie (en wiens naam dus gebruikt wordt) ook effectief de spelers op dat uur moeten zijn. De controles op het foutief gebruik van namen in het reservatiesysteem zal worden opgedreven en daar waar het bestuur het nodig acht zullen sancties worden opgelegd aan overtreders (zowel voor de persoon die zonder vermelding op het veld staat als de persoon die zijn naam laat gebruiken!).

De coronamaatregelen blijven nog steeds van toepassing.

Comments


bottom of page