top of page

Beschikbare winteruren tennis 2021-2022

Beste tennissers, het is weeral zover, het zomerseizoen loopt stilaan op zijn einde en we kunnen ons weer klaarstomen voor een indoor winterseizoen.

Zoals gebruikelijk starten we op 1 oktober tot en met 15 april.

Wie nog interesse heeft om al tennissend te overwinteren op 't Roelandsveld kan nog steeds een keuze maken uit volgende beschikbare uren:


Vrije winteruren kunnen ook per uur gereserveerd worden via het reservatiesysteem. Hiervoor wordt 14€ per uur aangerekend. Je krijgt hiervoor aan het einde van het seizoen of periodiek een afrekening.

Door de Coronamaatregelen die ons opgelegd werden dienden wij onze tennishallen verplicht vroegtijdig te sluiten voor het seizoen 2019-2020. Hiervoor heeft de club vorig seizoen reeds beslist een compensatie door te voeren aan zij die een winteruur hadden. Gezien onze hallen ook voor seizoen 2020-2021 niet konden openen zal deze compensatie voor het komende seizoen uitgevoerd worden. Dit zal via de facturatie in oktober verlopen.

Voor alle info kan je terecht bij Steven Tratsaert per mail naar steven.tratsaert@live.be of telefonisch op het nummer 0477/57.91.93.

Natuurlijk blijven onze buitenterreinen speelklaar tot de weersomstandigheden er anders over beslissen.


Recente blogposts

Alles weergeven

A Full House...

Tennis, padel, tennis, padel...en zo gaan we de komende week onze dagen invullen! Onze tennissers zijn op donderdag gestart met hun Tennis Tour Dubbel & Gemengd en strijden tot 16 juni voor elke titel

Comments


bottom of page