top of page
FotoTPCR_TopBanner_CleanedUp_HR.jpg
Overzichtsfoto FB

LADDER PADEL

Wie klimt het hoogst...

op onze ladder(competitie) padel? Of je nu een ervaren speler bent of net begint: schrijf je in voor de padelladder bij Tennis- en Padelclub Roelandsveld, Dilbeek en je speelt leuke wedstrijden op jouw niveau!

Inschrijven kan nog steeds via deze link

 

HOE WERKT HET?

Inschrijven

Je schrijft per duo in voor deze laddercompetitie, jouw partner hoeft niet apart in te schrijven. Op basis van jullie niveau word je automatisch ingedeeld op de ladder waardoor je uitkomt tegen spelers met ongeveer hetzelfde padelniveau. Je mag inschrijven met eender wie zolang beide spelers lid zijn van TPCR. Mogelijke combinaties : M/M of V/V of M/V

 

Start speelronde

Aan het begin van elke ronde ontvang je een email met contactinformatie van je tegenstander en hoe je de wedstrijd plant. Je beginpositie is gebaseerd op je speelsterkte. Daarna tellen alleen wedstrijdresultaten.

De hoogstgenoteerde speler in de geplande wedstrijd neemt het initiatief om de wedstrijd in te plannen.


Spelregels
Je speelt naar 2 winnende sets en bij een 1-1 stand wordt een super tiebreak gespeeld (tot 10, met 2 punten verschil). Tijdens het spel wordt er met Golden Point gewerkt : bij gelijke stand 40-40 wordt het volgende punt, het winnende punt. 

 

Als je de wedstrijd eerder moet beeïndigen, wint het duo met het meeste aantal gewonnen sets. Als de setstanden gelijk zijn, worden de games opgeteld. De winnaar van de wedstrijd registreert de uitslag.

 

Wedstrijdreglement kan je hier raadplegen
 

Ranking

Na elke ronde worden de ladderposities verwerkt en aangepast.

  • je wisselt van positie als je wint van een hoger geplaatste speler

  • je zakt één plaats als je een wedstrijd annuleert of als je de laatste 2 rondes niet hebt gespeeld

met alle nodige informatie.

Tip

Je kan ook de app 'CLUBLADDER' downloaden. Een handige app, zonder steeds te moeten inloggen via website...Je krijgt meteen alle contactgegeven van je tegenstanders/uitdagers en kan hen contacteren via mail en/of WhatsApp.


Heb je vragen of opmerkingen? Wil je een ingegeven uitslag wijzigen?
Wil je vermelden dat je een lange periode niet speelklaar zal zijn? 
Neem dan contact op met Robin.Veel succes en hou het FairPlay!
 

bottom of page