slideshow1

Lid worden

Lid worden in 2021

Inschrijvingsgeld

! Ledenstop PADEL vanaf 8 mei ! 

De lidgelden zijn dit jaar als volgt. Je kan lid worden om enkel tennis, enkel padel of beide te spelen. Het lidgeld voor padel is geldig voor een volledig jaar (1 april 2021 tot 31 maart 2022).  Het tennislidgeld enkel voor het zomerseizoen (1 april 2021 tot 30 september 2021). Elk lid aangesloten bij onze club wordt automatisch aangesloten bij Tennis Vlaanderen. Deze aansluiting is geldig tot 31 maart 2022.

Merk op: Als compensatie voor de verloren speelweken vanwege de coronamaatregelen hebben wij besloten om de lidgelden dit jaar niet te verhogen.

  Enkel tennis Enkel padel Tennis en padel
Volwassenen (geboren in 2003 tot 1957) €135 Volzet Volzet
Volwassenen (geboren in 1956 tot 1942) €115 Volzet Volzet
Kids (geboren in 2014 en later) €25  nvt nvt
Jeugd (geboren in 2004 tot 2013)* €65 Volzet Volzet
Student vanaf 18 jaar (met officiële studentenkaart)** nvt nvt Volzet
Volwassenen 80+ (geboren in 1941 of vroeger) €20 Volzet Volzet

* Beperking voor jeugd (geboren in 2005 en later): Kunnen geen reservaties na 18u plaatsen op weekdagen.

** Voorwaarden studententarief: Gedomicilieerd op zelfde adres als gezinshoofd, officiële studentenkaart van hoge school of universiteit, 1e of 2e lid van het gezin en ouder dan 18 jaar.

Belangrijke wijziging: Naar aanleiding van misbruik met namen van kinderen in het reservatiesysteem heeft het bestuur besloten dat jeugdspelers tot en met 16 jaar oud niet meer kunnen reserveren voor tennis en padel op weekdagen na 18 uur. Alhoewel wij deze beslissing zelf ook betreuren werden wij door herhaaldelijk misbruik, ook na eerdere waarschuwingen vanuit het bestuur, ertoe gedwongen om aan de hand van deze maatregel actie te ondernemen.

Wat houdt dit lidgeld nu in:

 • Lidmaatschap Tennis en Padelclub Roelandsveld 
 • Lidmaatschap Tennis Vlaanderen
 • Ongevallenverzekering
 • Toegang tot het reservatiesysteem tennis en/of padel
 • Deelname aan alle clubactiviteiten

Hoe kan je online inschrijven?

Het proces verloopt als volgt:

 • Je vult ons online formulier hier in.
 • Van zodra jouw aanvraag goed ontvangen werd ontvang je via mail het te betalen lidgeld, net als het rekeningnummer waarop gestort kan worden.  Check zeker ook je spamfolder als je na enkele dagen geen mail van ons hebt ontvangen!
 • Leden waarvan we het lidgeld tot en met 15 maart ontvangen hebben op onze rekening, zullen aangesloten worden in de periode tussen 16 maart en 31 maart.
 • Betalingen die na 15 maart op onze rekening verschijnen zullen daarna pas verwerkt worden.

Goed om te weten: doordat onze club draait op basis van vrijwilligers hebben wij geen permanent bemand secretariaat. Dit houdt in dat het soms enkele dagen kan duren vooraleer uw lidmaatschapsaanvraag en betaling verwerkt worden. Wij danken u alvast voor uw begrip hiervoor!

Door betaling van je lidgeld ga je akkoord met onze clubvoorwaarden.

Voorschot winteruren tennis 2021-2022 en compensatie winteruren 2020-2021 

Het te betalen voorschot van 50€ voor de winteruren tennis voor het komende winterseizoen zal ook verrekend worden bij online inschrijven.

De compensatie van de winteruren 2020-2021 vanwege de coronamaatregelen zal gelijktijdig verrekend worden met de facturatie van de winteruren voor 2021-2021, zijnde in het vierde kwartaal van 2021.

Terugbetaling ziekenfondsen

Wist je dat je als lid van een sportclub een deel van je lidgeld kan recupereren? Breng je aanvraagformulier voor de terugbetaling volledig ingevuld mee naar de club als je komt spelen (van zodra de maatregelen dit toelaten).  Als er een bestuurslid aanwezig is op de club zal hij het formulier ondertekenen en afstempelen.  Of je kan je aanvraagforumulier doorsturen via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

TennisBox

Weet je niet wat den Box is, lees het dan hier. Inschrijven voor onze TennisBox kan door een mail te sturen naar Jempi (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).  Hij zal je inschrijving en betaling voor den Box verder opvolgen.

 logo participatie

Kalender

  

Onze Sponsors

Hartveilig Sportclub

Tennis- en padelclub Roelandsveld

 • Adres: Sportlaan 24 – 1700 Dilbeek (kaart)
 • Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Website: www.tpcroelandsveld.be
 • Telefoon clubhuis: 02/569.73.14
 • Bank: BE61 1325 2016 9817
 • Ondernemingsvorm: VZW
 • Stamnummer: 7021
 • Lid van: Tennis Vlaanderen