slideshow1

Den Box

De tennisbox 2020 start op 01 juni Tennisbox

Lid worden

Lid worden in 2020

Door de opgelegde Corona-maatregelen heeft de 2e inschrijvingsdag dit jaar niet kunnen plaatsvinden. Daarom is het uitzonderlijk mogelijk om jouw lidmaatschap online aan te vragen indien je lid wenst te worden voor het 2020 seizoen.

Inschrijvingsgeld

De lidgelden zijn dit jaar als volgt. Je kan lid worden om enkel tennis, enkel padel of beide te spelen. Het lidgeld voor padel is geldig voor een volledig jaar (tot 31 maart 2021).  Het tennislidgeld enkel voor het zomerseizoen (tot 30 september 2020). Elk lid aangesloten bij onze club wordt automatisch aangesloten bij Tennis Vlaanderen. Deze aansluiting is geldig tot 31 maart 2021.

  Enkel tennis Enkel padel Tennis en padel
Volwassenen (geboren in 2002 tot 1955) €135 €210 €250
Volwassenen (geboren in 1954 tot 1941) €115 €210 €230
Kids tot 7 jaar (geboren in 2013 en later) €25  nvt nvt
Jeugd 8 jaar tot 17 jaar (geboren in 2003 tot 2012) €65 €110 €110
Student vanaf 18 jaar (met officiële studentenkaart)***  nvt nvt €125
Derde lid gezin 8-80 jaar (geboren vanaf 2012 tot 1941) -50% (enkel op lidgeld, niet op de TV-bijdrage)
Volwassenen 80+ (geboren in 1940 of vroeger) €20 €20 €40

*** Voorwaarden studententarief: Gedomicilieerd op zelfde adres als gezinshoofd, officiële studentenkaart van hoge school of universiteit, 1e of 2e lid van het gezin en ouder dan 18 jaar.

Wat houdt dit lidgeld nu in:

 • Lidmaatschap Tennis en Padelclub Roelandsveld 
 • Lidmaatschap Tennis Vlaanderen
 • Ongevallenverzekering
 • Toegang tot het reservatiesysteem tennis en/of padel
 • Deelname aan alle clubactiviteiten

Hoe kan je online inschrijven?

Door de ongebruikelijke omstandigheden staan we voor dit seizoen toe om online inschrijvingen. Het proces verloopt als volgt:

 • Je vult ons online formulier hier in.
 • Je gegevens worden zo snel mogelijk verwerkt.
 • Vervolgens zal je een mailtje ontvangen met een verzoek tot betaling van het lidgeld.
 • Je betaalt via overschrijving en van zodra deze betaling verwerkt is ben je volwaardig lid van TPCR en aangesloten bij Tennis Vlaanderen!

Goed om te weten: doordat onze club draait op basis van vrijwilligers hebben wij geen permanent bemand secretariaat. Dit houdt in dat het soms enkele dagen kan duren vooraleer uw lidmaatschapsaanvraag en betaling verwerkt worden en u aangesloten wordt als lid. Wij danken u alvast voor uw begrip hierovoor!

Door betaling van je lidgeld ga je akkoord met onze clubvoorwaarden.

Voorschot winteruren tennis winterseizoen 2020 – 2021

 Het te betalen voorschot voor de winteruren tennis voor het komende winterseizoen zal ook verrekend worden bij online inschrijven.

 Korting op lidgelden door corona maatregelen

Het te betalen lidgeld is voor een volledig seizoen.  Door de corona maatregelen hebben wij onze clubwerking moeten stilleggen en kan er niet gespeeld worden.  Momenteel hebben wij er geen zicht op tot wanneer de corona maatregelen van kracht zijn en weten we nog niet wanneer we onze clubwerking terug kunnen opstarten.  In functie van de toekomstige maatregelen kunnen wij een beslissing nemen over een korting op de lidgelden voor het seizoen 2020.  Van zodra onze clubwerking opnieuw opgestart is bekijken we de mogelijkheden en zullen we hierover communiceren.  Daarom vragen wij om voor het seizoen 2020 nu het volledige lidgeld te betalen.

Terugbetaling ziekenfondsen

Wist je dat je als lid van een sportclub een deel van je lidgeld kan recupereren? Alle info en het bedrag van terugbetaling per ziekenfonds vind je hier. Breng je aanvraagformulier voor de terugbetaling volledig ingevuld mee naar de club als je komt spelen.  Als er een bestuurslid aanwezig is op de club zal hij het formulier ondertekenen en afstempelen.  Of je kan je aanvraagforumulier doorsturen via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

TennisBox

Weet je niet wat den Box is, lees het dan hier. Inschrijven voor onze TennisBox kan door een mail te sturen naar Jempi (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).  Hij zal je inschrijving en betaling voor den Box verder opvolgen.

 logo participatie

Kalender

  

Onze Sponsors

Hartveilig Sportclub

Tennis- en padelclub Roelandsveld

 • Adres: Sportlaan 24 – 1700 Dilbeek (kaart)
 • Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Website: www.tpcroelandsveld.be
 • Telefoon clubhuis: 02/569.73.14
 • Bank: BE61 1325 2016 9817
 • Ondernemingsvorm: VZW
 • Stamnummer: 7021
 • Lid van: Tennis Vlaanderen

Meest gelezen artikels