slideshow1

Sponsormogelijkheden

Onderstaand overzicht geeft u een zicht op alle mogelijkheden die wij aanbieden qua sponsoring. U kan elk item apart kizen of gaan voor een van onze pakketten. Een pakket is een verzameling van meedere van onderstaande mogelijkheden. 

 

 

Affiches 
Als club organiseren we heel wat activiteiten voor onze leden: wandelingen, een kwis, clubtornooien, feestjes, algemene vergadering, enz... Voor elke van deze initiatieven maken wij steeds een mooie affiche die we laten afdrukken in kleur. Deze wordt op alle zichtbare plaatsen gehangen op de club: in het clubhuis, in de kleedkamers, in de hall,...
Sponsormogelijkheid: Wij bieden u de mogelijkheid aan om uw bedrijfs- of productlogo af te beelden onderaan de affiche.

 

 

Website
Het internet is één van de meest toegankelijke en eenvoudige manieren om uw diensten en producten kenbaar te maken. Onze website mag gezien worden. Vorig jaar werd onze website gebruikt door Tennis Vlaanderen als voorbeeldwebsite voor andere tennisclubs. Via dit communicatiekanaal kunnen we heel snel onze leden van alle nieuwe initiatieven op de hoogte brengen. Daarnaast hebben we ook een actieve Facebookpagina en Twitteraccount.
Sponsormogelijkheid: Wij bieden u de mogelijkheid uw bedrijfs- of productlogo, met een link naar uw website, op onze site te plaatsen. De vele bezoekers zullen zeker hun weg vinden naar uw website.

 

 

Nieuwsbrief
Regelmatig versturen we een professionele, gestructureerde en verzorgde nieuwsbrief naar ons gehele email-adressenbestand. Alle nieuwe leden worden automatisch toegevoegd, waardoor we nu meer dan 1000 adressen in ons bestand hebben. Er worden gemiddeld zo’n 20-25 nieuwsbrieven per jaar verzonden.
Sponsormogelijkheid: Wij bieden u de mogelijkheid aan om onderaan de nieuwsbrief uw bedrijfs- of productlogo te plaatsen met de link naar uw website.

 

 

Boxtoepassing
Den Box is een variante op de klassieke laddercompetitie, waarbij spelers en speelsters mekaar uitdagen voor een wedstrijd. Winst en verlies bepalen wie op de ladder stijgt of daalt. Den Box wordt gespeeld over een zomerseizoen: hij begint op 1 mei en eindigt op 30 september. Voor het beheer van Den Box hebben wij een digitale toepassing ontwikkeld waarin de spelers hun resultaten kunnen ingeven en bevestigen, de standen kunnen bekijken en contactgegevens van hun medespelers vinden. Bij elke ingave van een resultaat of de bevestiging ervan krijgen alle spelers een email. De webpagina van de boxtoepassing had in het eerste jaar meer dan 10.000 hits.
Sponsormogelijkheid: Wij bieden de mogelijkheid om op de webpagina van onze box-toepassing uw bedrijfs- of productlogo te plaatsen. Deze wordt ook afgebeeld in alle emails die verzonden worden voor de ingave of de bevestiging van een resultaat van een boxmatch.

 

 

Open tornooien
Jaarlijkse sportieve hoogtepunten zijn onze "OPEN" tornooien. Eind juni/begin juli organiseren we ons Open Jeugd- en Dubbeltornooi. Jaarlijks verwelkomen we ongeveer 400 spelers. De verschillende reeksen geven de kans aan spelers van elk spelniveau om mee te dingen naar een mooie prijs. Het bestuur van onze club reikt ieder jaar de FairPlay-beker Vic Croonenberghs uit aan de jeugdspeler die het grootste FairPlay-gehalte toonde tijdens het tornooi. Hiermee willen we deze belangrijke ethische waarde duidelijk in de kijker te zetten. Eind december organiseren we ons Open Dubbel Kersttornooi. Een hartverwarmende kerstsfeer ontbreekt niet op dit sportief winterevenement. Daarnaast organiseren we nog twee Kinder Tour tornooien en één Tiener Tour.
Sponsormogelijkheid: Wij bieden u de mogelijkheid aan om tijdens elk van deze Open Tornooien een zelfgeleverd spandoek op te hangen aan de omheining rond de velden of in de hallen. Ook kan u naamsponsor worden van één van onze tornooien of materiële goederen geven die wij als prijs voor de winnaars of de deelnemers kunnen gebruiken.

 

 

Spandoek op de omheining
Onze 5 buitenterreinen zijn volledig omheind met een hoog hekken. Hierop kan heel zichtbaar een spandoek worden opgehangen dat het hele jaar door blijft hangen. Alle supporters en spelers kunnen steeds uw info lezen wanneer ze spelen of kijken naar een tennismatch.
Sponsormogelijkheid: Wij bieden u de mogelijkheid om het hele jaar door een zelfgeleverd spandoek op te hangen aan de omheining rond de velden. Dit spandoek blijft eveneens hangen tijdens onze Open Tornooien.

 

Kalender

  

Onze Sponsors

Hartveilig Sportclub

LOGO-sportvriendelijkeclub

Tennis- en padelclub Roelandsveld

  • Adres: Sportlaan 24 – 1700 Dilbeek (kaart)
  • Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Website: www.tpcroelandsveld.be
  • Telefoon clubhuis: 02/569.73.14
  • Bank: BE61 1325 2016 9817
  • Ondernemingsvorm: VZW
  • Stamnummer: 7021
  • Lid van: Tennis Vlaanderen