slideshow1

Sponsoring: Algemeen

Sponsoring is één van de bouwstenen voor een firma bij het werken aan naamsbekendheid. Voor een vereniging is sponsoring een extra impuls om maatschappelijke en sportieve doelen te realiseren.

Wij hopen dat u, na het lezen van onderstaande info, sterk geïnteresseerd zult zijn om een actieve sponsor te worden. Sponsoring van onze club is een uitstekende manier om uw bedrijf of product de naamsbekendheid te bezorgen die het verdient. Tevens helpt u ons een verdere uitbouw te realiseren zodat alle leden hun geliefde sport op een aangename manier kunnen blijven beoefenen.

 

Onze Club

Tennisclub Roelandsveld werd opgericht in 1971. In 2018 hebben we 2 padelvelden geplaatst en zijn we Tennis- en padelclub geworden. In ons meer dan 40-jarig bestaan zijn wij uitgegroeid tot een gevestigde en gewaardeerde club in Dilbeek, maar ook ver daarbuiten. 'Familiaal' en 'recreatief' zijn onze kernmerken maar ook 'competitief' karakteriseert ons. Iedereen komt aan zijn trekken, jong en oud. Het is aangenaam vertoeven bij ons zowel op als naast het veld.
Onze tennisvelden bevinden zich in het Sportcomplex Roelandsveld, waar we op 7 gravelterreinen, 5 buiten en 2 binnen, spelen. We hebben meer dan 750 leden, van jong tot oud.
Met onze interclubprestaties hebben we de reputatie opgebouwd van een faire maar niet te onderschatten tegenstander te zijn. De voorbije jaren werden we 5 keer kampioen van België en 44 keer kampioen van Vlaams-Brabant.
Op onze twee Open tornooien mogen we steeds veel volk ontvangen. Zowel de jeugd als de volwassenen kunnen zich tijdens de tornooiweken van hun beste kant laten zien om na de finales met een leuke prijs naar huis te gaan.

 

Doel van de sponsoring

Als grote club in Vlaanderen is het belangrijk om te blijven groeien. Want stilstaan is achteruit gaan. Met de ingezamelde sponsorgelden kunnen we onze leden vele extra's aanbieden. Bijvoorbeeld het verfraaien van de infrastructuur en de tennispleinen, het aankopen van nieuw trainingsmateriaal voor onze jeugdspelers, het organiseren van extra activiteiten voor al onze leden, ...
Onze club heeft een brede en stabiele organisatiestructuur met een aantal comités, steunend op een groot aantal vrijwilligers. Zonder hun onbaatzuchtige inzet zouden we niet staan waar we nu staan.
Tennis- en padelclub Roelandsveld kiest voor diverse vormen van sponsoring, welke duidelijk worden weergegeven in deze sponsormap. Tevens zullen wij u, als sponsor, uitnodigen op een aantal clubactiviteiten om u te tonen dat uw investering naar waarde wordt geschat. Ons beleid is dan ook heel duidelijk, partnership met onze sponsoren staan bij ons voorop om daarmee de gezamenlijke doelstelling van sponsoring te bereiken. Wij vinden het belangrijk om een win-win situatie te creëren, waarbij zowel wij als u profiteren.
Mocht u geïnteresseerd zijn Tennis-en padelclub Roelandsveld te sponsoren, dan maken wij graag een afspraak met u om alle mogelijkheden rustig te bespreken en zo het maximale rendement voor u uit uw sponsorgeld te halen.

 

Sponsormogelijkheden en pakketten

Alle mogelijkheden qua sponsoring kan u hier overzichtelijk overlopen. Wij hebben ook een aantal pakketten waarin wij u de mogelijkheid bieden om via een combinatie van sponsormogelijkheden uw aanwezigheid in de clubcommunicatie te versterken en zo uw product of dienst nog zichtbaarder te maken.

 

Sponsormap

Wil je eens rustig al onze sponsormogelijkheden, onze prijzen en pakketten nalezen, vraag dan gerust onze sponsormap via ons contactformuilier. Wij contacteren u om onze map te bezorgen.

Kalender

  

Onze Sponsors

Hartveilig Sportclub

LOGO-sportvriendelijkeclub

Tennis- en padelclub Roelandsveld

  • Adres: Sportlaan 24 – 1700 Dilbeek (kaart)
  • Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Website: www.tpcroelandsveld.be
  • Telefoon clubhuis: 02/569.73.14
  • Bank: BE61 1325 2016 9817
  • Ondernemingsvorm: VZW
  • Stamnummer: 7021
  • Lid van: Tennis Vlaanderen