slideshow1

TPCR-Reservatiereglement

1. Elke reservatie moet ingeschreven worden via het online reserveringssysteem van Tennis Vlaanderen. Dit systeem is beschikbaar via de website van de Tennis Vlaanderen. De handleiding is terug te vinden op de website van TPCR en in het clubhuis.


2. Elk lid beschikt over een Tennis Vlaanderen-nummer en paswoord om te kunnen reserveren. Deze gegevens zijn persoonlijk en mogen niet overgemaakt worden aan andere leden noch aan personen die geen lid zijn van Tennis- en padelclub Roelandsveld vzw.


3. Elk lid mag slechts één uur reserveren per keer. Dit betekent dat elk lid maximum één maal mag voorkomen op de reservatietabellen.


4. Enkels moeten als enkels worden ingeschreven (twee namen verplicht). Dubbels moeten als dubbels worden ingeschreven (vier namen verplicht).


5. De namen van de spelers vermeld op de reservatietabellen moeten overeenkomen met de namen van de spelers die zich op het terrein bevinden.


6. Elk terrein komt vrij indien het niet bezet is 15 minuten na de aanvang van het gereserveerde uur. Leden die niet hebben kunnen reserveren krijgen voorrang op dit terrein.


7. De procedure voor het uitnodigen van een gastspeler is als volgt :

a) Stuur minimum één week voor je met een genodigde (= speler die geen lid is van Tennisclub Roelandsveld) wil spelen, een aanvraag via ons contactformulier. Hierin vermeld je dat:

 • je wil spelen met een genodigde
 • datum, uur en terrein waarop je wil spelen
 • naam van de genodigde

b) Na het ontvangen van de email wordt de reservatie vastgelegd door iemand van het bestuur.

c) Je krijgt een email ter bevestiging dat je reservatie met je genodigde is uitgevoerd. Je kan dus spelen met je genodigde.

d) Voor het spelen met een gastspeler (uitnodiging) moet 10 EUR betaald worden. Dit bedrag moet gestort worden op de rekening van Tennisclub Roelandsveld.


8. Officiële Tennis Vlaanderen wedstrijden (interclub, tornooi, …) en intieme tornooien (georganiseerd door TPCR) krijgen altijd voorrang op gewone reservaties. Een boxwedstrijd staat gelijk met een gewone reservatie.


9. Onregelmatige reservaties worden als nietig beschouwd en geschrapt.


10. Bij herhaald misbruik zal het bestuur sancties treffen. Bijvoorbeeld tijdelijke blokkering van login waardoor er niet meer gereserveerd kan worden.

Kalender

  

Onze Sponsors

Hartveilig Sportclub

LOGO-sportvriendelijkeclub

Tennis- en padelclub Roelandsveld

 • Adres: Sportlaan 24 – 1700 Dilbeek (kaart)
 • Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Website: www.tpcroelandsveld.be
 • Telefoon clubhuis: 02/569.73.14
 • Bank: BE61 1325 2016 9817
 • Ondernemingsvorm: VZW
 • Stamnummer: 7021
 • Lid van: Tennis Vlaanderen