Winterseizoen 2018 – 2019

Het winterseizoen tennis 2018 – 2019 loopt van maandag 1 oktober 2018 tot maandag 15 april 2019. De winteruren die niet als vast winteruur verhuurd zijn, staan ter beschikking van de leden. Het reserveren van deze pleinen gebeurt op dezelfde manier als in de zomer. Je login en paswoord dat je in de zomer voor het reservatiesysteem gebruikt, blijft geldig voor de winterperiode. Per gereserveerd uur wordt 14 EUR aangerekend. Dit bedrag wordt gefaktureerd aan de persoon die de reservatie maakt in het elektronisch reservatiesysteem. Bijvoorbeeld: persoon A speelt tegen persoon B. Persoon A reserveert het plein via het reservatiesysteem. Hij staat vermeld als eerste persoon op de reservatietabellen. De reservatie wordt aangerekend aan persoon A. Op het einde van de winterperiode krijgen alle leden die van dit systeem gebruikt gemaakt hebben, een factuur via email. De vrije winteruren mogen gereserveerd worden door alle leden. Dus ook door de leden die reeds een vast winteruur hebben.

De leden die een vast winteruur hebben, krijgen hun factuur in de loop van de maand oktober via email. De buitenpleinen blijven open zolang het weer het toelaat en kunnen gereserveerd worden via het reservatiesysteem.

Voor padel verandert er niets tov de zomer. Het padelseizoen blijft gewoon doorlopen. Reservaties gebeuren op dezelfde manier als in de zomer.

En vergeet zeker niet om na je tennis- of padeluurtje iets te komen drinken in ons clubhuis. Want vanaf 1 oktober is ons clubhuis ook 7 op 7 open in de winter.

Veel speelgenot in de winter.
Het bestuur.

 

Kalender

31 mei
Vrijdagen in mei
31.05.2019 18:00 - 22:00

Onze Sponsors

Hartveilig Sportclub

LOGO-sportvriendelijkeclub

Tennis- en padelclub Roelandsveld

  • Adres: Sportlaan 24 – 1700 Dilbeek (kaart)
  • Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Website: www.tpcroelandsveld.be
  • Telefoon clubhuis: 02/569.73.14
  • Bank: BE61 1325 2016 9817
  • Ondernemingsvorm: VZW
  • Stamnummer: 7021
  • Lid van: Tennis Vlaanderen